Sairilan Ratsastajat Ry järjestää jäsenilleen retken Helsinki Horse Fair – tapahtumaan sunnuntaina 17.3.2019. Messukeskuksessa on samalla myös GoExpo -messut, messulipulla pääsee kumpaankin tapahtumaan.

Otamme ilmoittautumisia ensin SarRalaisilta ja heidän perheenjäseniltään (vaikka eivät kuulu seuraan) ma 4.2.2019 asti, jonka jälkeen retkelle ovat tervetulleita kaikki muutkin halukkaat. Retki toteutuu, JOS saamme minimissään 35 lähtijää. Bussissa on 50 paikkaa.

MESSUILLA:

Sunnuntaina nautitaan estekisoista, joissa korkein luokka on 135cm. Messuilla on esillä erilaisia hevosrotuja, hevoset esittäytyvät rotukavalkadeissa sekä erilaisissa näytösohjelmissa. Lisäksi osa hevosista on tutustumisetäisyydellä eli pääsee rapsuttelemaan 😊. Messualueella on myös runsaasti myyntikojuja.

HINTA:

SarRalaisilta 40€ / henkilö, ei SarRalaisilta 45€ /hlö.

Hinta sisältää bussikyydin Mikkeli – Messukeskus Hki – Mikkeli sekä sisäänpääsyn Horse Fair – tapahtumaan. Älä siis osta omaa lippua erikseen!

AIKATAULU:

Lähtö aamulla Mikkelistä noin klo 7.30, paluu illalla noin klo 21, ajat tarkentuvat vielä.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautua voit Relanderin Ponitallin ilmoitustaululla olevaan listaan tai sähköpostitse hcokerappiah@netti.fi. Kyseessä on sitova ilmoittautuminen. Viimeinen ilmoittautumispäivä 14.2.2019, jolloin selviää toteutuuko matka vai ei.

Reissun toteutuessa retken hinta tulee maksaa ennakkoon seuran tilille, eräpäivä 4.3.2019.