JÄSENHINNAT 1.9 – 31.12.2022

Liity nyt jäseneksi, saat loppuvuoden jäsenyyden edullisemmin!

 • täysjäsen seniori 33 € (normi 60€)
 • perhejäsen seniori 19,50 € (normi 33€)
 • täysjäsen juniori 29,50 € (normi 53€)
 • perhejäsen juniori 17,50 € (normi 29€)

Täysjäsenellä tarkoitetaan perheen ensimmäistä jäsentä. Perhejäsen on samassa osoitteessa asuva perheen toinen tai sitä seuraava jäsen. Jäsen on juniori sen kalenterivuoden loppuun, jolloin täyttää 18 vuotta.

Mikäli olet ollut jäsen vuonna 2021, saat automaattisesti vuoden 2022 jäsenlaskun. Jäsenlasku tulee ensisijaisesti sähköiseen jäsenhuoneeseen (kts. lisätietoja jäsenhuoneesta alla) ja mikäli sitä ei ole siellä maksettu (huomioi aikaraja alla), saapuu lasku paperisena postissa. Jos olet hävittänyt paperisen jäsenlaskun, löydät sen jäsenhuoneesta! Maksut menevät Suomen Ratsastajainliiton tilille, joten älä maksa jäsenmaksua SarRa:n tilille!

Mikäli et aio maksaa SarRa:n vuoden 2022 jäsenmaksua, olethan ystävällinen ja ilmoitat siitä jäsensihteerille! Jos haluat vaihtaa jäsenlajia (esim. haluat perhejäsenestä täysjäseneksi), ilmoita myös tästä muutoksesta mahdollisimman pian jäsensihteerille. Osoitteenmuutoksen voit tehdä itse jäsenhuoneessa! Huomioi, että vain oikealla viitenumerolla ja summalla maksettu lasku kohdentuu rekisterissä oikein!

JÄSENHUONE

Jäsenhuone on Ratsastajainliiton ylläpitämä sähköinen palvelu kaikille jäsenille. Lue lisää tästä linkistä. Kirjaudu jäsenhuoneeseen omalla jäsennumerollasi osoitteessa oma.ratsastus.fi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset asettamaan salasanan ”Tilaa uusi salasana” -linkistä. Maksa jäsenlaskusi kätevästi jäsenhuoneen kautta 10.1.2022 mennessä! Tämän jälkeen laskut siirtyvät postitukseen.

HUOMIO uudet jäsenet! Jäsenhuoneeseen kirjautumista varten tarvittava jäsennumero löytyy saamastasi paperisesta laskusta. Et siis voi kirjautua jäsenhuoneeseen ennen kuin olet saanut jäsenlaskusi. Jos olet hävittänyt laskun, voit pyytää jäsennumerosi jäsensihteeriltä.

Jäsenhuoneen sisältöä ja toiminnallisuutta kehitetään edelleen, mutta j löydät sieltä jo nyt:

 • Sähköinen jäsenkortti. Jäsenkortissasi näkyvät mm. edustamasi seura ja sen yhteystiedot, kilpailulupasi, toimihenkilöoikeutesi ja merkkisuorituksesi. Muovista jäsenkorttia ei toimiteta enää.
 • Jäsenmaksulasku. Voit maksaa ratsastusseuran jäsenmaksun kätevästi jäsenhuoneen kautta.
 • Omat tietosi. Voit päivittää osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi jäsenhuoneessa. Tiedot päivittyvät jäsenrekisteriin eikä erillistä ilmoitusta muutoksesta omaan seuraan tai SRL:oon tarvita.
 • Hippos-lehden sähköinen lehtiarkisto. Mahdollisuus palata aikaisempien vuosien lehtien pariin, myös uusille jäsenille!
 • Yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut. Tiedot mm. Pohjolan vakuutuksesta sekä kaupallisista eduista.
 • Vaihtuvat ajakohtaiset jäsenedut.
 • Etuja mm. tapahtumiin ja koulutuksiin.

UUDET JÄSENET

Mikäli haluat liittyä Sairilan Ratsastajat Ry:n jäseneksi täytä tästä linkistä avautuva jäsenhakemus.  Kun olemme käsitelleet hakemuksesi ja hyväksyneet sinut jäseneksi, saat siitä automaattisen viestin sähköpostiisi. Hakemuksen hyväksymiseen menee yleensä muutama päivä. Tämän jälkeen lasku saapuu paperisena postissa, muutaman päivän sisällä siitä, kun olet saanut sähköpostin jäseneksi hyväksynnästä. Jäsenyys on voimassa, kun seura on käsitellyt ja hyväksynyt hakemuksen ja jäsenmaksu on maksettu.

HUOMIO! Kun olet lähettänyt jäsenhakemuksen, odota, että saat viitenumerollisen jäsenlaskun (kts. yllä)! Jäsenmaksut maksetaan Suomen Ratsastajainliiton tilille, ei seuran tilille! Vain oikealla viitteellä maksettu jäsenmaksu kohdistuu jäsenrekisterissä oikein ja maksun näkyessä rekisterissä jäsenedut astuvat voimaan. Jäsenlaskussa on jäsenhuoneeseen kirjautumista varten tarvittava jäsennumero (kts. yllä kohdassa jäsenhuone)!

Mikäli kaipaat lisätietoja jäsenyydestä tai apua jäsenyyden hakemiseen voit olla yhteydessä jäsensihteeri Anne Anttoseen (anne.anttonen111@gmail.com). Tarvittaessa tavoitat Annen myös puhelimitse 050-3238440.

SAIRILAN RATSASTAJIEN JÄSENENÄ SAAT MM.SEURAAVAT EDUT:

 • alennuksia Relanderin Ponitallin tunti- ja kausikorteista
 • alennuksia Hankkijan ratsastajan varusteista (- 5%)
 • mahdollisuuden Junnukerhoon perheen pienimmille sekä Sennukerho aikuisille
 • oheisliikuntakerhon lajikokeilut ja yhteislenkit
 • mahdollisuuden osallistua SarRa:n valmennuksiin, retkille, tapahtumiin jne.
 • sekä tietysti yleiset jäsenedut mm. Hippos-lehden, vakuutusturvan ja kilpailuoikeuden. Tutustu tarkemmin yleisiin etuihin Suomen Ratsastajainliiton sivuilla tästä linkistä.