Ratsastajan hyvä kehonhallinta on olennainen osa hevosystävällistä ratsastusta. Hevosen hyvinvointi on seuratoiminnan kulmakiviä. Ratsastus itsessään ei riitä ylläpitämään ratsastuksessa tärkeää kuntoa ja kehonhallintaa ja seura haluaakin kannustaa jäseniään lisäämään ratsastuksen oheisliikuntaa tarjoamalla erilaisia oheisliikuntavinkkejä, liikunnallisia lajikokeiluja ja yhteisiä liikuntahetkiä SarRan omassa liikuntakerhossa.

Liikuntahetkistä ilmoitetaan tällä sivustolla sekä seuran virallisella ilmoitustaululla (Relanderin Ponitallilla), kannattaa seurata myös someilmoittelua. 

Johtokunta toivottaa kaikki innokkaat oheisliikkujat mukaan!

Suomen Ratsastajainliitto järjestää maalis-huhtikuussa 2023 teemalla ”Ratsastajan hyvinvoinnin kevät” alla mainitut kolme maksutonta Teams-treeniä, joiden tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät tästä linkistä.

Maanantaina 6.3.2023 klo 18-19 Ratsastajan yleistreeni ja lämmittely ennen satulaan nousua, lisensoitu personal trainer Mirka Heiniö

Tiistaina 14.3.2023 klo 18-19 Ratsastajan core ja lonkat kuntoon, ryhmäliikuntaohjaaja Pauliina Pojanluoma

Torstaina 13.4.2023 klo 18-19 Ratsastajan yleistreeni 2, lisensoitu personal trainer Mirka Heini

Muistathan, että myös Jäsenhuoneen materiaalit osiosta löytyy kattavasti erilaisia ratsastajan oheisliikunta harjoituksia, joita kannattaa hyödyntää. Jäsenhuone löytyy oma.ratsastus.fi osoitteesta.

Suosittelemme myös vierailemaan EQUESTRAIN sivustolla ja ottamaan heidän somekanavat seurantaan. Sivuston tarkoitus on auttaa ratsastajia oivaltamaan miten oheistreeni tekee sinusta paremman ratsastajan.