Ratsastajan hyvä kehonhallinta on olennainen osa hevosystävällistä ratsastusta. Hevosen hyvinvointi on seuratoiminnan kulmakiviä. Ratsastus itsessään ei riitä ylläpitämään ratsastuksessa tärkeää kuntoa ja kehonhallintaa ja seura haluaakin kannustaa jäseniään lisäämään ratsastuksen oheisliikuntaa tarjoamalla erilaisia liikunnallisia lajikokeiluja ja yhteisiä liikuntahetkiä SarRan omassa liikuntakerhossa.

Kerho aloitti toimintansa elokuussa 2021 Kalevankankaan maisemissa yhteislenkillä ja porrastreenillä. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet, ikään katsomatta. Pääsääntöisesti kerhon toiminta on maksutonta, mutta toisinaan lajikokeilut voivat vaatia pienen osallistumismaksun. Maksullisista kerroista ilmoitetaan aina etukäteen, samoin mikäli jokin kerhokerta vaatii ennakkoilmoittautumista. Muussa tapauksessa paikalle voi vain ilmestyä, liikunnan intoa puhkuen 🙂

Liikuntahetkistä ilmoitetaan tällä sivustolla sekä seuran virallisella ilmoitustaululla (Relanderin Ponitallilla), kannattaa seurata myös someilmoittelua. 

Johtokunta toivottaa kaikki innokkaat liikkujat mukaan!

Keväällä 2022 ensimmäinen lajikokeilu on pilates!

Pilateskokeilut