Ratsastajan hyvä kehonhallinta on olennainen osa hevosystävällistä ratsastusta. Hevosen hyvinvointi on seuratoiminnan kulmakiviä. Ratsastus itsessään ei riitä ylläpitämään ratsastuksessa tärkeää kuntoa ja kehonhallintaa ja seura haluaakin kannustaa jäseniään lisäämään ratsastuksen oheisliikuntaa tarjoamalla erilaisia oheisliikuntavinkkejä, liikunnallisia lajikokeiluja ja yhteisiä liikuntahetkiä SarRan omassa liikuntakerhossa.

Liikuntahetkistä ilmoitetaan tällä sivustolla sekä seuran virallisella ilmoitustaululla (Relanderin Ponitallilla), kannattaa seurata myös someilmoittelua. 

Johtokunta toivottaa kaikki innokkaat oheisliikkujat mukaan!

Muistathan, että myös Jäsenhuoneen materiaalit osiosta löytyy kattavasti erilaisia ratsastajan oheisliikunta harjoituksia, joita kannattaa hyödyntää. Jäsenhuone löytyy oma.ratsastus.fi osoitteesta.

Suosittelemme myös vierailemaan EQUESTRAIN sivustolla ja ottamaan heidän somekanavat seurantaan. Sivuston tarkoitus on auttaa ratsastajia oivaltamaan miten oheistreeni tekee sinusta paremman ratsastajan. Toinen suositeltava verkkosivusto löytyy tästä linkistä Ratsastaja treenaa.