Sairilan Ratsastajat Ry järjestää jäsenilleen retken Tampereen Hevoset – messuille lauantaina 9.4.2022. Retkelle ovat tervetulleita kaikki SarRa:n jäsenet ja mukaan lähteville perheenjäsenille.  Retkelle mahtuu 50 lähtijää mukaan. Retki toteutuu JOS  saamme vähintään 25 lähtijää. Relanderin Ponitallin lauantain 9.4 tunnit on siirretty, jotta mahdollisimman moni pääsisi retkelle mukaan.

MESSUILLA:

Monipuolisten näytteilleasettajien lisäksi Hevoset-messujen ohjelmaan sisältyy Hankkija-areenalla pidettävät este- ja kouluratsastusklinikat, näytökset ja kilpailut. Messutapahtumassa nähdään lisäksi rotuesittelyjä ja tietoiskuja. Messulöytöjä metsästäville tarjolla on laaja valikoima hevosalan tuotteita ja palveluita. Tarkemman ohjelman löydät tästä linkistä.

Vaatesäilytys sisäänkäyntien yhteydessä messukeskuksella on 2 € /takki tai laukku.

HINTA:

SarRa:n jäsenelle lipun hinta on 11€. (SarRa:laisten perheenjäsenille, jotka eivät kuulu seuraan lipun hinta: aikuiset 22,50€ ja nuoret 7-15v 19.50€).   Hinta sisältää bussikyydin Mikkeli – Tampereen Messukeskus – Mikkeli sekä sisäänpääsyn Hevoset -Messuille. Älä siis osta omaa lippua erikseen!

JOKAISEN TULEE NÄYTTÄÄ JÄSENKORTTI MESSUKESKUKSEN OVELLA. Huolehdi siis ajoissa, että tiedät mistä jäsenkortti löytyy.

AIKATAULU:

Lähtö aamulla Mikkelin torilta Marskin patsaan edestä noin 6.00, olethan ajoissa paikkalla. Perillä Messukeskuksella ollaan noin 10.00. Paluumatka Tampereelta alkaa noin klo 18. Matkalla on lyhyet pysähdykset.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen tapahtuu Google Forms -lomakkeen kautta. Kyseessä on sitova ilmoittautuminen. Viimeinen ilmoittautumispäivä 23.3.2022Alle 16-vuotiaille tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä matkan ajalle nimetty täysi-ikäinen vastuuhenkilö, joka on matkalla mukana.

Ihmetyksissä ja kysymyksissä yhteys Ainoon p. 040 8181078 / ripattiainoo@gmail.com

Maksuohjeet

Saaja: Sairilan Ratsastajat Ry

Tilinumero: FI71 4108 0011 7634 58

Viestiksi: Messut + osallistujan nimi  

Eräpäivä: 25.3.2022