Nuoret Päättäjät-ryhmä on laatinut liitolle jäsenkyselyn. Kyselyllä pyritään selvittämään muun muassa seurajäsenyyden kiinnostavuutta ja jäsenten tyytyväisyyttä liiton palveluihin ja toimintoihin.Se on tarkoitettu kaiken ikäisille ja myös seuraan vielä kuulumattomille. Kyselyssä on myös muutamia erityisesti nuorille suunnattuja kysymyksiä, sillä NP haluaa totta kai kuulla nuorten toiveita ja mielipiteitä liiton toimintaan liittyen.

Nyt juuri Sinulla onkin erinomainen mahdollisuus vaikuttaa Ratsastajainliiton toimintaan ja saada äänesi kuuluville, joten tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua. Kerro rohkeasti mielipiteesi ja anna halutessasi vapaamuotoista palautetta. Vastauksesi auttavat liittoa kehittämään toimintaansa entistä paremmin jäsenistönsä näköiseksi.

Kyselyyn vastaaminen on helppoa, eikä aikaakaan kulu kuin 5-10 minuuttia. Vastaamalla voit myös osallistua arvontaan, josta voit voittaa kahden hengen liput lokakuussa järjestettävään Helsinki International Horse Show’hun! Kysely löytyy liiton nettisivuilta osoitteesta http://www.ratsastus.fi/srl/srl_tiedottaa/101/0/jasenkysely_-_vastaa_ja_voita_liput_horse_show_hun ja siihen voi vastata aina 1.5.2015 asti.

Muista sinäkin käydä vaikuttamassa!

Muista sinäkin käydä vaikuttamassa!