KILPAILIJATIEDOTE SEURATASON KOULURATSASTUSKILPAILUT 6.9.2020

PAIKOITUS

Hevosautot ja trailerit pysäköidään maneesin edessä olevalle parkkipaikalle. Yleisöpaikoitus pikkutallin viereisellä pellolla, seuraa opasteita ja liikenteenohjaajaa. Talkoolaisten pysäköinti pikkutallin takana, jonne autot tiiviiseen letkaan. Kirsin äidin pihaan voi myös ajaa muutama auto. Toivomme, että mahdollisimman moni tulisi paikalle “kimppakyydillä”, näin helpotamme pysäköintiä. Paikalla on liikenteenohjaus.

 

KILPAILUKANSLIA JA MAKSUT

Kilpailukanslia sijaitsee maneesin päädyssä olevassa kahviossa. Kanslia avataan 45 min ennen ensimmäisen luokan alkamista ja suljetaan puolen tunnin kuluttua viimeisen luokan päättymisestä. Lähdönvarmistus tulee tehdä ennen luokan alkua. Alle täysi-ikäisten tulee ilmoittaa kisakansliaan huoltajan yhteystiedot esim. onnettomuustilannetta varten. Peruutukset Aino Ripatille p. 040 8181078.

 

KILPAILUKENTTÄ

Kilpailut järjestetään hiekkapohjaisella (48mx48m), veryttely tapahtuu maneesissa.

 

KILPAILUASU

Kilpailuasuna siistit ratsastusvaatteet. Luokassa 1 ja 4 raippa tai kannukset. Muissa luokissa ei saa käyttää raippaa, kannukset vapaaehtoiset.

 

VERRYTTELY

Verryttely tapahtuu maneesissa max. 6 ratsukkoa kerralla. Kulku maneesiin tapahtuu maneesin etuoven kautta. Odottava ratsukko pääsee kentälle veryttelemään.

AIKATAULU

Luokka 1 alkaa 10.00

Luokka 2 alkaa 11.20

Luokka 3 alkaa 12.50

Luokka 4 alkaa 14.00

Aikataulu on suuntaa antava, kilpailujen kulusta voi kilpailupäivänä kysyä kilpailujenjohtajalta, Aino Ripatti p. 0408181078

 

KÄSIHEVOSET

Käsihevosalue sijaitsee tarhassa, kilpailukentän läisyydessä. Käsihevoset on pidettävä trailerin tai hevoskuljetusauton ulkopuolella koko ajan suitsittuina, kuolaimet suussa. Hevosnumero on oltava näkyvillä koko ajan.

 

PALKINNOT

Palkintojenjako tapahtuu välittömästi luokan päättymisen jälkeen. Palkintojenjakoon kolme ensimmäistä ratsain, muut voivat hakea ruusukkeet kilpailukansliasta. Mestaruuspalkinnot jaetaan luokkapalkintojen jälkeen.

 

KAHVIO

Kahvio palvelee maneesin päädyssä kilpailujen ajan. Kahviosta on näköyhteys maneesiin. Kahvio aukeaa klo 9.15

 

YLEISÖ

Yleisö voi seurata kilpailuja kentän vierustalta. Maneesin ja tallin välinen alue on pidettävä vapaana hevosien kulkemista varten. Toivomme kaikkien huomioivan turvavälit myös kisojen seuraamisen yhteydessä.

 

WC:T

Maneesin päädyssä kahvion aulassa on kaksi WC:tä, lisäksi tallin käytävällä maneesin puoleisessa päädyssä on yksi WC.

 

ENSIAPU

Kilpailun aikana paikalla on ensiaputaitoista henkilökuntaa. Eläinlääkäripäivystys: puh. 0600-1-3436 (hinta 1,51€/min).

 

HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN

Sairilan Ratsastajien järjestämissä kilpailuissa ja tapahtumissa syys-joulukuun aikana kerätään ratsastajista, heidän mukanansa tulevista henkilöistä sekä tapahtumaan osallistujista tietoa lomakkeella. Lomakkeen tarkoitus on auttaa tartuntaketjun selvittämisessä, mikäli tapahtumassa epäillään koronatartuntaa. Lomakkeen tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja ne voidaan tarvittaessa antaa eteenpäin terveysviranomaisille. Lomakkeet hävitetään kuukauden kuluttua kilpailuista. Henkilötietojen käsittelystä vastaa: Aino Ripatti, p. 040 8181078 ripattiainoo@gmail.com.

Liikenteenohjaaja kerää saapuvilta henkilöautoilta yhteyshenkilön nimen ja puhelinnumeron.