Hei!

Oletko miettinyt, kuinka toimia kun hevonen pelkää jotakin ja olet vaarassa jäädä jalkoihin? Tai oletko taistellut oman hevosesi kanssa saadaksesi sen astumaan lastaussillalle? Nyt on elämäsi tilaisuus nähdä hevosmiestaidoistaan tunnettu Kari Vepsä livenä ja ottaa oppia häneltä hevosten käsittelyyn!

Sairilan ratsastajat tarjoaa kaikille aiheesta kiinnostuneille mahdollisuuden päästä seuraamaan Vepsää tositoimissa, kun Kari saapuu Mikkeliin Relanderin ponitallille lauantaina 12.10.2013 pitämään hevostaitokurssin klo. 13-17. Tuona aikana hän ratkoo kahden eri käytösongelmaisen hevosen ongelmia ja selostaa samalla yleisölle käyttämiensä menetelmien periaatteet: mitä, miksi ja miten.

Jos haluat tulla seuraamaan  Karin työskentelyä ja hakemaan uusia oivalluksia hevosen maastakäsittelyyn, ilmoittaudu alla olevan linkin kautta yleisöksi kurssille. Yleisölipun hinta on 25€, joka tulee maksaa 4.10.2013 mennessä seuran tilille FI98 5271 6620 0051 97. Laita viestiosioon teksti ”Kari Vepsän hevostaitokurssi”. Vain ajoissa maksun suorittaneet ilmoittautuneet huomioidaan.
Tilaisuus järjestetään sillä varauksella, että ennakkoon yleisöä ilmoittautuu vähintään 20 henkilöä.

TILAISUUS ON AVOIN KAIKILLE, EI VAIN SAIRILAN RATSASTAJAT RY:N JÄSENILLE!

Päivitys 27.9.: Kurssi järjestetään sillä osallistujia on riiittävästi. Lisääkin mahtuu 🙂

Tervetuloa!

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT


Kari Vepsä kuuluu mamme tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin hevosmiehiin ja hän käy pitämässä ongelmahevosten käsittely- ja koulutuskursseja ympäri Suomen. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus nähdä hänet täällä Mikkelissä!