Sairilan ratsastajien vuosikokous valitsee aina puheenjohtajan ja erovuorossa olevien jäsenten tilalle uudet jäsenet. Erovuorossa olevalla on myös mahdollisuus tulla valituksi uudelleen. Rahastonhoitajan, varapuheenjohtajan ja sihteerin johtokunta valitsee keskuudestaan. Rahastonhoitajaksi voidaan kutsua myös johtokunnan ulkopuolinen henkilö.

Tulevassa vuosikokouksessa vapautuu Henna Partin paikka. Hennalla on uusia haasteita ja aika käy vähiin. Niinikään rahastonhoitaja Hannu Honkanen toivoo että uusi innokas ottaisi pestin haltuunsa. Hennalle ja Hannulle IIIIISSSSSSOOOOOOO KIITOS tehdystä työstä!!

Puheenjohtajaakin on vireässä seurassa hyvä vaihtaa säännöllisesti, Kirsimaria Törönen-Ripatti on nyt muutaman vuoden ollut vetovastuussa. (Omalta osaltani voin sanoa että aivan mahtavaa hommaa, kokeile, et pety!)

Johtokunnan työskentelyä ei tarvitse osata, siihen opastetaan. Tärkeintä on että sinulla on aikaa ja intoa olla mukana toiminnassa.

Johtokunnassa oleminen ei myöskään velvoita mihinkään muuhun kuin johtokunnan työskentelyyn. Toki moni tämänhetkinen johtokunnan jäsen on mukana tekemässä tapahtumia, mutta se on jokaisen jäsenen henkilökohtainen valinta. Hauskassa seurassa on mukava puuhata!

Vuosikokous on pääsääntöisesti alkuvuodesta. Jos olet kiinnostunut ota yhteyttä johtokuntaan tai soita Kirsimarialle 0400-903476 jos sinulla on kysyttävää.