Onko sinulla hevonen, joka kärsii jonkinlaisesta käytösongelmasta? Pelkääkö hevosesi kuollakseen jotakin (esim. pressuja/autoja), ei suostu menemään kuljetuskoppiin tai ei luota ihmisiin, vaan pakenee/puolustautuu? Haemme käytösongelmia, ei ratsastusongelmia.

Nyt sinulla ja ennen kaikkea hevosellasi olisi ainutlaatuinen tilaisuus päästä ratkomaan noita ongelmia, kun ongelmahevosten käsittely- ja koulutuskursseja pitävä, Suomen tunnetuimpiin hevosmiehiin kuuluva Kari Vepsä saapuu Sairilan ratsastajien toimesta Mikkeliin Relanderin ponitallille lauantaina 12.10.2013 klo. 13-17. Päivän aikana hän työskentelee kahden eri käytösongelmaisen hevosen kanssa, ja haemmekin nyt hevosia tilaisuuteen. Eli jos hevosellasi on käytösongelma, jonka ratkaisussa tarvitset apua, täytä oheisen linkin kautta löytyvä hakulomake, ja voit päästä hevosesi kanssa Karin kurssille!

Hintaa kurssille tulee  90€/hevonen. Sairilan ratsastajat ilmoittaa tiistaihin 1.10.2013 mennessä hakemuksensa jättäneille, mitkä hevoset tilaisuuteen valitaan, ja nämä voivat suorittaa maksun kurssista seuran tilille FI98 5271 6620 0051 97 maanantaihin 7.10.2013 mennessä.

TILAISUUS ON AVOIN KAIKILLE, EI VAIN SAIRILAN RATSASTAJAT RY:N JÄSENILLE!

Hae rohkeasti mukaan!

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN

Kategoriat: Ajankohtaista