Kilpailijatiedotteet

PAIKOITUS


Hevosautot ja trailerit pysäköidään maneesin edessä olevalle parkkipaikalle.
Yleisöpaikoitus on tallirakennuksen takana olevassa hevostarhassa.  Toivomme että mahdollisimman moni tulisi paikalle “kimppakyydillä”, näin helpotamme pysäköintiä

KILPAILUKANSLIA JA MAKSUT


Kilpailukanslia sijaitsee maneesin päädyssä olevassa kahviossa. Kanslia avataan n. tunti ennen ensimmäisen luokan alkamista ja suljetaan puolen tunnin kuluttua viimeisen luokan päättymisestä. Maksut tulee maksaa ennen luokan alkua. Alle täysi-ikäisten tulee ilmoittaa kisakansliaan huoltajan yhteystiedot esim. onnettomuustilannetta varten.
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman pätevää syytä perutuista lähdöistä perimme täyden maksun.

KÄSIHEVOSET


Käsihevosalue sijaitsee tallirakennuksen takana. Käsihevoset on pidettävä trailerin tai hevoskuljetusauton ulkopuolella koko ajan suitsittuina, kuolaimet suussa.

VERRYTTELY


Mikäli kilpailut voidaan sään puitteissa järjestää ulkokentällä:
Verryttely tapahtuu kuuden ratsukon ryhmissä maneesissa. Ratsukot kulkevat verryttelyyn maneesiin kahvionpuoleisesta ovesta.

Mikäli kilpailut siirretään sateen vuoksi maneesiin:
Verryttely tapahtuu kuuden ratsukon ryhmissä maneesissa. Kulku maneesiin tapahtuu maneesin takaoven ja ulkokentän kautta. Mikäli sade on vain vähäistä, verryttely suoritetaan ulkokentällä kuuden ratsukon ryhmissä.

Verryttelyalueella saa olla kuusi seuraavana vuorossa olevaa sekä radalta juuri tullut ratsukko.

PALKINNOT


Palkintojenjako tapahtuu välittömästi luokan päättymisen jälkeen, ensisijaisesti ratsain. Esinepalkinnot noudetaan kisakansliasta.

KAHVIO


Kahvio palvelee maneesin päädyssä kilpailujen ajan.

YLEISÖ


Yleisö voi seurata kilpailuja maneesin katsomossa. Mikäli kilpailu järjestetään ulkokentällä, yleisölle on varattu maneesin ja kentän aidan välinen alue sekä laitumienpuoleinen rinne. Maneesin ja tallin välinen alue on pidettävä vapaana hevosien kulkemista varten.

WC:T


Maneesin päädyssä kahvion aulassa on kaksi WC:tä, lisäksi tallin käytävällä maneesin puoleisessa päädyssä on yksi WC.

ENSIAPU


Kilpailun aikana paikalla on ensiaputaitoista henkilökuntaa.

Eläinlääkäripäivystys: puh. 0600-1-3436 (hinta 1,51€/min)

Noudatamme SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin.