JÄSENHINNAT VUODELLE 2019

SarRa:n jäsenhinnat 1.1.-31.12.2019

täysjäsen seniori 59 € tai perhejäsen seniori 32 €
täysjäsen juniori 52 € tai perhejäsen juniori 28 €

Täysjäsenellä tarkoitetaan perheen ensimmäistä jäsentä. Perhejäsen on samassa osoitteessa asuva perheen toinen tai sitä seuraava jäsen. Jäsen on juniori sen kalenterivuoden loppuun, jolloin täyttää 18 vuotta.

Mikäli olet ollut jäsen vuonna 2018, saat automaattisesti vuoden 2019 jäsenlaskun postissa kotiosoitteeseesi. HUOM! Jos olet hävittänyt jäsenlaskun, pyydä jäsensihteeriltä uusi! Maksut menevät Suomen Ratsastajainliiton tilille, joten älä maksa jäsenmaksua SarRa:n tilille!

Mikäli et aio maksaa SarRa:n vuoden 2019 jäsenmaksua, olethan ystävällinen ja ilmoitat siitä jäsensihteerille! Jos jäsentietoihisi tulee muutoksia (esim. haluat perhejäsenestä täysjäseneksi), ilmoitathan näistäkin muutoksista mahdollisimman pian. Vain oikealla viitenumerolla ja summalla maksettu lasku kohdentuu rekisterissä oikein!

UUDET JÄSENET

Mikäli haluat liittyä Sairilan Ratsastajat Ry:n jäseneksi voit lähettää alla mainitut tiedot sähköpostilla jäsensihteeri Anne Anttoselle osoitteeseen anne.anttonen111@gmail.com

  • nimi, osoite, postinro ja -toimipaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • henkilötunnus (vakuutusta, osoitteenmuutosta jne. varten)
  • jäsenlaji (täys- vai perhejäsen) -jos perhejäsen, kuka on perheen täysjäsen
  • mahdollinen jo olemassa oleva jäsennumero

Sinulla voi jo olla olemassa jäsennumero, mikäli olet tai olet ollut jonkin muun ratsastusseuran tai muun lajin urheiluseuran jäsen. Numero löytyy jäsenkortista. Tämän numeron ilmoittamalla helpotat jäsensihteerin työtä!

Jäseneksi voit ilmoittautua myös sähköisellä lomakkeella:

Ilmoittautumislomakkeeseen

Kun olet lähettänyt tiedot, odota, että saat viitenumerollisen jäsenlaskun! Jäsenmaksut maksetaan Suomen Ratsastajainliiton tilille, ei seuran tilille! Vain oikealla viitteellä maksettu jäsenmaksu kohdistuu jäsenrekisterissä oikein ja maksun näkyessä rekisterissä jäsenedut astuvat voimaan.

SAIRILAN RATSASTAJIEN JÄSENENÄ SAAT MM.SEURAAVAT EDUT:

  • alennuksia Relanderin Ponitallin tunti- ja kausikorteista
  • alennuksia Hankkijan ratsastajan varusteista
  • mahdollisuuden Junnukerhoon perheen pienimmille
  • mahdollisuuden osallistua SarRa:n valmennuksiin, retkille, tapahtumiin jne.
  • sekä tietysti yleiset jäsenedut mm. Hippos-lehden, vakuutusturvan ja kilpailuoikeuden. Tutustu tarkemmin yleisiin etuihin Suomen Ratsastajainliiton sivuilla.