Tänä vuonna SarRa aloittaa toimintavuoden tarjoamalla mahdollisuuden tulla seuraamaan äärimmäisen mielenkiintoista luentoa, jatkaa iltaa illallisen merkeissä ja lopuksi vielä rentoutua saunaillan merkeissä. Kaikki kätevästi vuosikokouksen ryydittämänä! Ilmoittautuminen joko tallin seinällä olevaan listaan tai tässä ilmoituksessa olevan sähköisen ilmoittautumislomakkeen avulla.

Luento


Aika: Lauantai 24.1.2015 klo 16
Paikka:
Ravintola Sali ja Keittiö

SRL teemana vuonna 2015 on valmentautuminen. Teemaan liittyen arvostettu estevalmentaja Tuomas Jauhiainen luennoi meille aiheesta “Valmentautuminen”.

Tuomas on pidetty estevalmentaja (mm. Itä-Suomen alue-estevalmentaja) ja kansallisen tason esteratsastaja jo 20 vuoden kokemuksella. Lisäksi hänellä on oma ratsastuskoulu, Keskimäen hevostila, Kuopiossa. Koulutukseltaan hän on agrologi (AMK), ratsastuksenohjaaja ja 4-tason valmentaja (valmentajan ammattitutkinto). Tuomas on työskennellyt aikaisemmin mm. eri ratsastuskouluissa opettajana sekä Saksassa Rudolf Zeilingerin tallilla (mm. Tanskan kouluratsastusmaajoukkueen valmentaja). www.keskimaenhevostila.fi

Vuosikokous


Aika: klo 17:00 heti luennon jälkeen.
Paikka: Sali & Keittiö

Voit jatkaa yhteistä iltaa seuraavasti:

Illallinen


Aika: klo 18:00
Paikka:
Sali & Keittiö

Tarjolla kiinalaista härkää lisukkeineen ja pullakahvit. Seura maksaa 50%, ilmoittautumismaksu 12€/henkilö. Illalliselle ovat kaikenikäiset tervetulleita. Maksu SarRan tilille FI98 5271 6620 0051 97, viestiin merkintä “Illallinen”.

Saunailta (k-18)


Aika: klo 19:30 21:30
Paikka:
Sokos Hotel Vaakuna
Käytössä kaksi saunaa, poreallas ja oleskelutilat.
Virvokkeet omakustanteisia.

 

ILMOITTAUTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT!