Kenttäratsastuksen aluevalmennukset käynnissä

Kenttäratsastuksen aluevalmennukset ovat käynnistyneet. Valmennuksia järjestetään 29.-30.6., 20.7., 27.-28.7. ja 24.-25.8. Valmennukset ovat avoimia kaikille kenttäratsastusta harrastaville. Ilmoittautuminen tapahtuu Kipan valmennuskalenterin kautta osoitteessa kipa.ratsastus.fi.

 

Ohjasajokurssi kiinnosti

Kouluratsastuksen aluevalmennuksen yhteydessä järjestetty Håkan Wahlmanin ohjasajoluento ja ohjasajon demo keräsi kokoon alueen ratsastajia Kotkan Leikarissa 31.5. Syksyn tapahtumiin on suunnitteilla 4.10. luento aiheesta Kokoamisen perusteet. Lisätietoja tapahtumasta tulossa alueen nettisivuille.
Lisätiedot www.ratsastus.fi/kaakkois-suomi

 

Powercupin aluekarsinnat Lappeenrannassa 23.6.

Powercupin aluekarsintakilpailut järjestetään Lappeenrannassa este- ja kouluratsastuksessa 23.6. Kilpailusta, jossa ratsastetaan molemmissa lajeissa, valitaan alueen edustajat Siilijärvellä 13.-14.7. ratsastettavaan valtakunnalliseen finaaliin.

 

Tapahtuu syksyllä 2013

  • Seuratreffit: 14.8. Kotka, 21.8. Lappeenranta, 28.8. Mikkeli, 4.9. Kouvola
  • Alueen syyskokous 15.10. Kouvolassa
  • Aluekilpailut 2013
  • Aluekilpailukalenteri vuodelle 2013 osoitteessa https://kipa.ratsastus.fi/

 

Valtakunnallinen seurojen puheenjohtajien tapaaminen Horse Show:n yhteydessä

Seurojen puheenjohtajien yhteinen tapaaminen järjestetään Pasilassa 18.10. Valo-talolla. Päivän päätteeksi puheenjohtajat pääsevät nauttimaan Horse Show-kilpailuista Hartwall Areenalle. Lisätietoja tapahtumasta alueen tapahtumakalenterissa.

 

Kesän jäsenhankintakampanja käynnissä

Osallistu kampanjaan, saat liput Hevoset Stadikalla-tapahtumaan. Lisätietoja www.ratsastus.fi/kamppis.

 

Hevoset Stadikalla 14.-15.9.

Hevoset Stadikalla-tapahtuman lipunmyynti on käynnissä. Huikeiden kilpailusuoritusten lisäksi Helsingin keskustassa tarjolla näytöksiä ja expo-alueella lukuisia näytteilleasettajia. Lisätietoja tapahtumasta www.ratsastus.fi/hevoset_stadikalla

 

Lisätietoja:
Tapahtumat: www.ratsastus.fi/kaakkois-suomi
Valmennukset Kipan valmennuskalenterissa http://kipa.ratsastus.fi
Aluesihteeri Sanna Sassi sanna.sassi@ratsastus.fi puh. 040-553 7513 arkisin 9-16
Alue vastaanottaa mielellään tietoa tulevista tapahtumista julkaistavaksi alueen tapahtumakalenterissa, myös tiedotteet ja lyhyet jutut mahdollisine kuvineen ovat tervetulleita. Otamme mielellämme myös etusivun kuviin vastaan kuvia alueen ratsukoista ja seuratoiminnan tähtihetkistä.

 

 

Sanna Sassi

Suomen Ratsastajainliitto ry
Etelä-, Keski-, ja Kaakkois-Suomen aluesihteeri
Seutulantie 16
04350 Nahkela
040-553 7513
sanna.sassi@ratsastus.fi