Teimme jäsenkyselyn kartoittaaksemme olisiko “sennukerholle” tilausta. Junnukerhohan on jo vakiintunut ja erittäin hyvin toimiva järjestely (erityisesti kiitokset Jonnalle ja Anulle!), mutta koska jäsenistämme melko tarkalleen puolet on sennuja, katsoimme että myös tälle ryhmälle on hyvä olla toimintamahdollisuuksia.

Nyt ensimmäinen sennukerhoilu tapahtuu lajitutustumisen tiimoilta – erityisen hyvin ratsastajalle sopivan kuntonyrkkeilyn ollessa tarjolla!

Kekkosen Taina on junaillut meille mahdollisuuden päästä tutustumaan lajiin Wisa-areenalla 27.4. klo 14 alkaen. Osallistumismaksu on 10 eur/hlö, maksut kerätään paikanpäällä. Kesto on noin 1,5h, välineet saa lainaksi salilta, vain sisäliikuntavaatetus tarvitaan.

“Kuntonyrkkeily sopii kaikille, jotka haluavat nostaa kuntoa monipuolisesti ja parantaa kehonhallintaa. Erityisen hyvää se tekee istumatyötä tekeville ihmisille, jotka kärsivät niska-hartiaseudun ja selän ongelmista. Kuntonyrkkeily sopii hyvin myös niille, jotka eivät innostu jumpan askelkuvioista, mutta kaipaavat ohjaajan kannustusta.”

Ilmoittautumiset 19.4. mennessä oheisella lomakkeella.

 

LISÄYS 22.4.
Valitettavasti ilmoittautuneita oli niin vähän että emme voi järjestää lajitutustumista. Harmillista että lähes 300 jäsenen seurasta emme saaneet kokoon kourallista ihmisiä… toivottavasti jatkossa on enemmän aktiivisuutta kun mahdollisuuksia laitetaan tarjolle.