Hallituksen tiedotteet 2016

VUOSIKOKOUS KUULUMISIA

Kiitos runsaasta osallistumisesta vuosikokoukseen, Katja Jyräksen koulutukseen ja aikuisten sauna-iltaan!
 
Seuran uusi puheenjohtaja on Hanna Coker-Appiah. Johtokuntaan valittiin uusina jäseninä Tiia Tamlander, Sanna Mönkkönen ja Kirsimaria E. Törönen-Ripatti. Vanhoina jäseninä jatkavat Kirsi Relander, Eija Wall ja Kati Hannula-Montonen.
 
Jäsensihteerinä jatkaa Anne Anttonen ja uusi rahastonhoitaja on Kirsimaria E. Törönen-Ripatti.
 
Kaunis kiitos Henna Partille, Tarja Lahdenperälle, Sari Tiviselle ja Hannu Honkaselle seuran eteen tehdystä työstä!
 
Sairilan ratsastajien kilpailujaosto vastaa alkaneena vuonna kilpailutoiminnasta. Jaostoon valittiin Aino Ripatti, Emmi Maaranen ja Jouni Karnasaari.
 
Tapahtumajaosto vastaa buffasta ja muista jäsentapahtumista. Jaostoon valittiin Marja Kairavuori ja Päivi Ketonen.
 
Nuorisojaostoon valittiin Aino Kairavuori, Liina Partio, Piritta Honkanen, Julia Härkönen ja Aino Ripatti.
 
Vuonna 2017 Mikkelin seudun ratsastusseuroilla on yhteinen teema; talkootyö. Jokaisessa seurassa pyritään siihen että esim. talkooapua tarjotaan vähintään 1 talkoolaisen verran toistemme kisatapahtumiin. Tarkoituksena on tukea paikkakunnan kilpailutoimintaa ja luoda mm. SarRan jäsenille mahdollisuus kisata oman tallin ulkopuolella järkevin kustannuksin. Talkootyö on kaiken yhdistystoiminnan ytimessä.
 
Uusi johtokunta järjestäytyy lähiaikoina ja tiedottaa toiminnastaan.
 
Tiedotteen kirjoitti entinen pj. Kirsimaria; kiitos kaikille jäsenille, ratsastuskoululaisten vanhemmille ja kiitos teille jotka osallistuitte parin viime vuoden aikana seuratoiminnan kehittämiseen. Asioita saatiin eteenpäin ja hauskaa oli!

JOHTOKUNTAAN UUSIA JÄSENIÄ 2017

Sairilan ratsastajien vuosikokous valitsee aina puheenjohtajan ja erovuorossa olevien jäsenten tilalle uudet jäsenet. Erovuorossa olevalla on myös mahdollisuus tulla valituksi uudelleen. Rahastonhoitajan, varapuheenjohtajan ja sihteerin johtokunta valitsee keskuudestaan. Rahastonhoitajaksi voidaan kutsua myös johtokunnan ulkopuolinen henkilö.

Tulevassa vuosikokouksessa vapautuu Henna Partin paikka. Hennalla on uusia haasteita ja aika käy vähiin. Niinikään rahastonhoitaja Hannu Honkanen toivoo että uusi innokas ottaisi pestin haltuunsa. Hennalle ja Hannulle IIIIISSSSSSOOOOOOO KIITOS tehdystä työstä!!

Puheenjohtajaakin on vireässä seurassa hyvä vaihtaa säännöllisesti, Kirsimaria Törönen-Ripatti on nyt muutaman vuoden ollut vetovastuussa. (Omalta osaltani voin sanoa että aivan mahtavaa hommaa, kokeile, et pety!)

Johtokunnan työskentelyä ei tarvitse osata, siihen opastetaan. Tärkeintä on että sinulla on aikaa ja intoa olla mukana toiminnassa.

Johtokunnassa oleminen ei myöskään velvoita mihinkään muuhun kuin johtokunnan työskentelyyn. Toki moni tämänhetkinen johtokunnan jäsen on mukana tekemässä tapahtumia, mutta se on jokaisen jäsenen henkilökohtainen valinta. Hauskassa seurassa on mukava puuhata!

Vuosikokous on pääsääntöisesti alkuvuodesta. Jos olet kiinnostunut ota yhteyttä johtokuntaan tai soita Kirsimarialle 0400-903476 jos sinulla on kysyttävää.

Hallituksen kokous 23.3.2016

Hallitus kokoontui rutiiniluontoisten asioiden äärelle; todettiin sääntökoulutukseen osallistuneet, nuorisojaoston kokoonpano, varainhankintaan liittyvä suunnitelma, myönnettiin valtakirja SRL kevätkokoukseen ja ESLIn kevätkokoukseen seuran edustajalle. Päätettiin pitää seuran kesäjuhlat 29.5.2016 KEVÄTKIRMAUKSEN merkeissä ja keskusteltiin NOUSE RATSAILLE PÄIVÄn ohjelmasta 4.9.2016.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran 12.4.2016 klo 18 Studio Wäkewässä.

Hallituksen kokous 9.2.2016

Hallitus kokoontui 9.2.2016.
Kokous oli hallituksen järjestäytymiskokous jossa varapuheenjohtajaksi valittiin Kirsi Relander, sihteeriksi Eija Wall ja tiedottajaksi Kati Hannula-Montonen.
– Hallitus kävi keskustelua kilpailu- ja talkootoimintaan ja tapahtumiin liittyen.
– Nyt on haussa KANTTIINIVASTAAVA tosi tarkoituksella. Seuraavat kisat ovat 13.3.2016 ja kanttiinivastaavan tehtäviin opastaa Kirsimaria.
– Jäsenkirjeessä ensi viikolla tarkemmin näistä aiheista.
– Hallitus kokoontuu keväällä 16.3.2016 ja 5.4.2016

Hallituksen kokous 17.11.2015

Aika: 17.11. klo 18
Paikka: Kirsi Relanderin asunto

Hallitus kokoontui nyt yhdeksättä kertaa tällä kaudella. Esityslista oli tavallistakin täydempi, tässä yhteenveto kokouksen tapahtumista.

Pikkujoulut lähestyvät ja ilmoittautuneitakin on jo mukavasti – kaikkiaan juhlaväkeä on tulossa Kenkäveroon 39 ja varmaan muutama lisää innostuu tulemaan mukaan.

“Vuoden hevosystävä”- äänestys on nyt päättynyt ja tuloksetkin ovat selvillä. Toistaiseksi lopputulos on salaisuus joka selviää pikkujouluissa, mukana siis kannattaa olla. Hallitus päätti myös kisaajien kannustuspalkinnoista, niistäkään emme hiisku toisaiseksi sen enmpää ettemme pilaisi yllätystä. Myös “Vuoden lupaus” tulee palkituksi eli paljon on juhlassa palkittavia upeita SarRalaisia.

Seuran vuosikokous on lauantaina 23.1.2016, silloin on jälleen se hetki kun katsellaan toimintaa hiukan taaksepäin ja toimintasuunnitelman julkaisemisen muodossa myös eteenpäin. Seuran merkkipäivä lähestyy – tulemme kypsään 25-vuoden ikään vuonna 2016 ja sen juhlistamisideointi on jo täydessä käynnissä. Myös luentoa teemalla “hevosen hyvinvointi” (SRL:n teemavuosi 2016) on luvassa eli tulossa on todellinen megatapahtuma joka kannattaa laittaa merkille jo nyt!

Hallitus kävi läpi myös toimintasuunnitelman 2016 ja toimintakertomuksen 2015, ne ovat siis hyvää vauhtia valmistumassa.

Kilpailu- ja valmennustukiasiat olivat myös esityslistalla, hakemukset on jätettävä 1.1.2016 mennessä, tästä tiedotetaan seuraavassa jäsenkirjeessä.

Suomen ratsastajainliiton syyskokouksessa 22.11. Sairilan Ratsastajat ry:tä edustaa valtakirjalla seuran sihteeri Jouni Karnasaari.

Liina Partio osallistui hevoskerho-ohjaajakurssille 7.11.2015, seura maksoi Liinan kurssin. Nyt seuralla on siis kaksi kouluttettua hevoskerho-ohjaajaa – Aino Ripatti ja Liina Partio. Junnukerho jatkuu vuonna 2016 tammikuusta alkaen hevoskerho-ohjaajien toimesta.